Onderzoeken en projecten

Energieaspecten gewasgaas

Lopend Kas als Energiebron

Doel: Het doel van dit project is meer kennis te vergaren over wat de potentiele energiebesparing is door het toepassen van gewasgaas. De kennis uit…

lees meer

Biodiversiteit in en om de Kas

Lopend HND in Plantgezondheid

Doel: Dit project beoogt herstel van de biodiversiteit om de kas, voor een beter imago en vanuit maatschappelijke verantwoording. Daarbij is het doel…

lees meer

Over onderzoeken en projecten

Via deze databank zijn de onderzoeken op het gebied van water, energie en plantgezondheid die zijn gefinancierd door Kennis in je Kas te vinden. Het betreft zowel lopend als afgerond onderzoek. Door gebruik te maken van de filters verfijnt u de resultaten nadat u een zoekopdracht heeft gegeven in bovenstaande zoekbalk.

Oude PT-onderzoeken

Onderzoeken die in het verleden door het Productschap Tuinbouw zijn geïniteerd, zijn ook binnen deze website terug te vinden. Ga hier naar een totaaloverzicht van deze onderzoeken.

Meer onderzoek

Er wordt meer onderzoek gedaan in de glastuinbouw dan alleen via Kennis in je Kas (Kas als Energiebron, Glastuinbouw Waterproof en Het Nieuwe Doen in Plantgezondheid). Kun je een onderzoek op deze websites niet vinden, neem dan ook eens een kijkje op: