Onderzoeksresultaten Kennis in je Kas overzichtelijk gebundeld op website

Kennis in je Kas, kortweg KijK, betreft de sectorbrede financiering van het gewasoverstijgend onderzoek voor de drie innovatieprogramma’s: Kas als Energiebron, Glastuinbouw Waterproof en Het Nieuwe Doen in Plantgezondheid. Het doel, de beschrijving en de resultaten van de diverse projecten is te vinden op zowel de website van Kennis in je Kas, als op de eigen websites van de onderzoeksprogramma's. De projecten van Het Nieuwe Doen zijn te vinden op de website van Glastuinbouw Nederland. Op verzoek van de Programmaraad van KijK is er nu ook een overzichtsdocument opgesteld.

Bekijk het overzicht van projecten hier. Het betreft het overzicht van de projectjaren 2019 en 2020, oftewel de eerste twee jaar van Kennis in je Kas. Het is de bedoeling dat er elk jaar een update komt van het overzicht.

Makkelijk en overzichtelijk
In samenwerking met de verantwoordelijke programmamanagers is het document samengesteld. Per onderzoeksprogramma wordt van alle lopende en reeds afgeronde projecten de stand van zaken weergegeven. Vanuit de inhoudsopgave is het mogelijk om direct naar het gezochte onderzoek te 'springen'. Het projectnummer onderaan elke beschrijving bevat tevens een rechtstreekse link naar de projectpagina van het onderzoek. Dit overzichtsdocument maakt het eenvoudiger om een totaalbeeld te krijgen van de lopende projecten die (deels) vanuit Kennis in je Kas worden gefinancierd, of om snel de status van een specifiek onderzoeksproject te kunnen bekijken.

Meer nieuws